•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jennifer Lopez više nije u ljubavnoj vezi sa svojim plesačem Casperom Smartom

Ljubavna veza između Jennifer Lopez i njenog bivšeg plesača Caspera Smarta je završila. Ovo je prvi put da su raskinuli i to jednostavno zato što su shvatili da je kraj.

Izvor blizak paru kazao je za medije kako su J. Lo i Casper odlučili da prekinu svoju vezu mirnim putem i kako će ostati u dobrim odnosima.

LA Times navodi kako se raskid dogodio pre nekoliko nedelja kada su snimljeni u New Yorku. Jennifer se u Casperovom prisustvu pojavila i na jednom od svojih nedavnih nastupa u Las Vegasu, a s njom je bio i njen bivši suprug Marc Anthony.

Lopez i Smart započeli su ljubavnu vezu krajem 2011. godine, a činilo se kako su upali u krizu krajem 2014. i početkom 2015. godine.

Četrdesetsedmogodišnja pevačica i glumica početkom ove godine kazala je u jednom talk showu kako ona i 29-godišnji Casper nisu vereni iako su kružile glasine o tome.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...