•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nothing But the Truth (2008)

Film je prema vlastitom scenariju režirao Rod Lurie ("The Contender"), a glavne uloge tumače proslavljene holivudske zvezde Kate Beckinsale, Vera Farmiga, nominovan za Oscara Matt Dillon, Angela Bassett, Alan Alda, David Schwimmer, Noah Wyle i drugi.

Sa mislima na Pulitzerovu nagradu i u nadi da će srušiti samog Predsednika SAD-a, politička novinarka Rachel Armstrong objavljuje priču o prikupljenim dokazima tajnog CIA-inog agenta i predsedničkom ignorisanju istih pre njegovog naređenja da se vazdušnim napadom napadne Venezuela. Rachel imenuje tajnu agenticu, Ericu Van Doren, ženu čija mlađa kćerka ide u isti razred s Rachelinim sinom.

Vlada na priču brzo reaguje i pokušava da prisili Rachel da otkrije svoj izvor informacija. Ona to odbija pa završi u pritvoru i nikako ne želi da promeniti svoje mišljenje. U međuvremenu nastaje pravi haos u životu agentice Van Doren: prvi amandman protiv nacionalne sigurnosti, brak i majčinstvo protiv razvoda… Koja je cena života prema pravilima?

Žanr:krimi, drama, misterija
Godina:2008
Reziser:Rod Lurie
Scenario:Rod Lurie
Uloge:Kate Beckinsale, Matt Dillon, Vera Farmiga
Uzrast:R
Award:dve nagrade i dve nominacije
Studio:Yari Film Group (YFG), Battleplan Productions
Zemlja:United States
Website:www.moviefanatic.com/movies/nothing-but-the-truth/
Jezik:engleski
Trajanje:108 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu