•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stiže igrani film Dumbo!

Scenarista Transformersa: Doba izumiranja Ehren Kruger piše scenario za Disneyev crtani klasik Dumbo iz 1941. godine. Dumbo je cirkusni slon koji zbog svojih velikih ušiju postaje predmet ismejavanja, ali zahvaljujući njima može da leti uz pomoć svog jedinog prijatelja, miša Timothya.

Pretpostavlja se da će u filmu Dumbo oživeti putem CGI animatorske tehnologije. Disney ima i nekoliko drugih projekata u produkciji kao što su Pepeljuga, Knjiga o džungli i Lepotica i zver. Dumbo je poslednji u nizu crtanih filmova koje Disney prebacuje na veliki ekran u obliku igranih filmova.

Disneyeve igrane verzije postižu i više nego odličan uspeh: film Gospodarica zla, spin-off Uspavane lepotice je recimo zaradio preko 630 miliona dolara, a Tim Burtonova Alisa u Zemlji čuda ima zaradu od preko milijardu dolara.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....