•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Sylvester Stallone kao mafijaški capo

Čini se da se Hollywoodu nikad nije dosta mafijaških filmova. Millenium Films u saradnji sa rediteljem Bradom Furmanom na filmska platna donose mafijaški film Scarpa.

Sylvester Stallone trebao bi se naći u ulozi poznatog mafijaškog šefa Gregoryja Scarpe, poznatog pod nadimcima The Grim Reaper i The Mad Hatter, koji je bio capo mafijaške porodice Colombo i doušnik za FBI.

Film će se usredotočiti na njegovu ulogu FBI-jevog doušnika kada je pomogao oko rešavanja slučaja Mississippi Burning navodnim prebijanjem pištoljem i otmicom člana Ku Klux Klana 1964. godine. Scarpa je 1993. proglašen krivim za tri ubistva i godinu dana kasnije je preminuo u zatvoru zbog zdravstvenih komplikacija prouzrokovanih sidom koju je dobio preko transfuzije.

Ovaj projekat će ujediniti Stallonea sa producentom Rockyja Irwinom Winklerom dok scenario za film potpisuje Nicholas Pileggi, kome je scenario za film Dobri momci doneo nominaciju za Oscara. Avi Lerner, koji je sa Stalloneom radio na Plaćenicima, takođe će se naći u produkciji. Datum izlaska još nije poznat.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu