•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Otkriveni planovi za nastavak 'Godzille'

Legendarno čudovište sf akcionog filma, Godzilla, pokorio je bioskopsku publiku u jednom gigantskom koraku. Ovo savremeno prepričavanje priče o postanku čudovišta Gojiri izvorno je japanska kreacija, a u svojoj dugoj istoriji okupila je veliki broj obožavatelja, nezavisno da li je reč o televizijskoj seriji ili filmskom spektaklu.

Poslednja ekranizacija Godzille sa zaradom tokom premijernog vikenda od 93 miliona dolara i ukupnom svetskom zaradom koja je studiju donela više od 500 miliona dolara, ne čudi činjenica što su se odlučili na nastavak filma.

Reditelj Gareth Edwards postao je miljenik zaluđenih obožavatelja. Osim naslovnog čudovišta u sledećem filmu će se pojaviti još nekoliko kultnih nemani poznatih obožavateljima franšize, stoga željno iščekujemo filmsko utelovljenje Mothre, Rodana i Ghidoraha.

Kako je najavljeno, drugi nastavak Godzille režiraće isti reditelj, Gareth Edwards. Zbog veličine projekta, a nesumnjivo i zbog rediteljskih obveza Edwardsa, datum izlaska filma je postavljen poprilično daleko. Premijerni dan nastavka Godzille najavljen je za 8. maj 2018. godine, ako se nešto ne promeni.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...