•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nije više Kapetan Amerika?

Glumac Kris Evans je spustio svoj štit i odrekao se kostima Kapetana America u Marvelovom filmskom univerzumu. U nekim od scena iz filma "Kapetan Amerika: Građanski rat", američki superheroj Stiv Rodžers, odnosno Kapetan Amerika, postaje begunac od vlade kada se odvojio od Osvetnika.

Sada, reditelji filma Entoni i Džo Ruso nagoveštavaju da je pored Osvetnika, Rodžers ostavio i identitet Kapetana Amerike iza sebe kada je ušao u rat sa Gvozdenim Čovekom (Iron Man).

"Mislim da je čin odbacivanja štita na kraju filma, zapravo njegovo ostavljanje tog identiteta. Tu on priznaje da je identitet Kapetana Amerike bio u konfliktu sa ličnim izborima koje je pravio", rekao je Džo za "The Huffington Post".

Ovo objašnjava zašto Stiv Rodžers nije nosio tradicionalni kostim Kapetana kada je oslobodio prijatelje Osvetnike iz vladinog zatvora na kraju filma "Građanski rat".
Ostaje nam samo da se nadamo da ne završi u redovima zle Hidre, kao što je to slučaj u stripovima!

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...