•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ćerka Džonija Depa već snimila prvi film

Lili Rouz Dep ima 17 godina i već kreće stopama svojih slavnih roditelja. Proteklih nekoliko godina radila je kao model, a sada je dobila priliku da se iskaže na velikom platnu.

Lily Rouz glumi u novom francusko-belgijskom filmu Planetarijum rame uz rame s Natali Portman. Radnja prati dve sestre u predratnom Parizu koje tvrde da imaju posebne moći i da mogu da komuniciraju s mrtvima.

U trejleru za predstojeće ostvarenje devojke stižu u Pariz da bi s publikom počele da dele svoj „talenat“, a najupečatljivija scena je ona u kojoj se kupaju u kadi i dele cigaretu.

Film Planetarijum u bioskope stiže u novembru.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...