•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Jude Low na premijeri filma 'The Young Pope'

U sklopu 73. Venecijanskog filmskog festivala, koji je počeo u sredu uveče, upriličena je premijera filma "The Young Pope".

Fotografisanju, upriličenom pre premijere, prisustvovao je poznati holivudski glumac Jude Low, Cecile de France i Ludivine Sagnier.

U takmičarskom programu Venecijanskog festivala nalaze se provereni filmski autori, a premijere će, između ostalih, imati novi filmovi Terrencea Malicka, Andreja Končalovskog, Emira Kusturice, Denisa Villeneuvea, Wima Wendersa, Amata Escalantea, Toma Forda kao i Francoisa Ozona.

Venecijanski filmski festival održava se svake godine krajem avgusta ili početkom septembra na ostrvu Lido u Veneciji. Glavna nagrada festivala je "Zlatni lav".

Filmski festival u Veneciji je najstariji međunarodni filmski festival u svetu, pokrenut davne 1932. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....