•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Šta bi sa Kenneth Branaghom?

Glumac koji je devedesetih postao popularan po brojnim, a i zamornim, ekranizacijama Šekspira. I sam ljubitelj pisca, često je igrao vodeće uloge u njihovim adaptacijama, što je donekle besramno oktivalo njegov pokušaj da zablista kao Laurence Olivier. Četiri puta nominovan za Oskara, nije uspeo da pribavi ni jednog. Ukoliko je ikao uspeo da izdrži tokom 134 sata njegovog „Henry V“, i 272 „Hamleta“, razumeće ove reči. Bučan, nametljiv, direktan, drčan, Branagh je pokušavao da sebe predstavi filmovima koji nisu imali širu publiku, dok se u ostalim gubio u kreacijama, sa nagorom u filmu „Celebrety“, Woody Allena, gde je besramno kopirao tikove i gestikulaciju Allena i proglašen za najgoreg alter ega reditelja u nekom od Allenovih filmova.

Poslednjih godina okrenuo se pozorištu i manje bučnim filmovima, ali mlađa populacija, koja sigurno da ne zna o kom glumcu je reč, znaće njegov film „Thor“, ako ništa drugo. Uskoro se očekuje u ulozi samog Laurence Oliviera.

Filmovi vredni pažnje su:

1989 Look Back In Anger
1989 Henry V
1991 Dead Again
1993 Much Ado About Nothing
1994 Frankenstein
1995 Othello
1996 Hamlet
1998 Celebrity
1999 Wild Wild West (Zlatna Malina za najgoreg glumca)
2002 Harry Potter and the Chamber of Secrets
2005 Warm Springs
2007 Sleuth
2008 Valkyrie
2011 My Week with Marilyn
2011 Thor

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...