•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mandić, Štajdohar i Stjepanović su počeli sa sinhronizovanjem Trolova

Za našu najmlađu publiku, studio Moby Dub je već počeo sa radom na sinhronizaciji ove animirane komedije, a glavne uloge tumače Ana Štajdohar, Marko Mandić i Ljiljana Stjepanović. Ana svoj glas pozajmljuje optimističnoj i veseloj princezi Trolova – Maki, dok je pesimističnog realistu Zakerala oživeo Marko. Glavnoj zlici ovog animiranog filma glas pozajmljuje naša poznata glumica Ljiljana Stjepanović.

Maka i Zakeralo su dve totalne suprotnosti, Maka vesela Trolica uvek spremna na zagrljaje, pesmu i igru primorana je da moli Zakerala za pomoć, kako bi zajedno spasili svoje prijatelje od zlih i gladnih Bergena. Njih dvoje će se zajedno upustiti u avanturu koja će ih odvesti van sveta koji im je poznat.

Bioskopska publika će od 3. novembra biti u prilici da širom Srbije uživa raspevanoj animiranoj komediji „Trolovi“, koja u sebi ima poznate pesame kao što su „True Color“, „Total eclipse of the heart“ i popularni hit od Džastina Timberlejka „Can’t Stop The Feeling“. A kako sve to zvuči na sprskom jeziku, pogledajte u ovom kratkom videu.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...