•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Beba Bridžit Džons' - komedija koju jednostavno ne smete propustiti!

Od danas je romantična komedija "BEBA BRIDŽIT DŽONS" (BRIDGET JONES'S BABY) na redovnim repertoarima domaćih bioskopa.

Nove zgode i nezgode omiljene junakinje Bridžit Džons moći ćete da pogledate u bioskopima Cineplexx Ušće Shopping Center, Cineplexx Delta City, Tuckwood Cineplex, Roda Cineplex, Dvorana Doma Sindikata, Fontana, Arena Cineplex (Novi Sad), Cineplexx Plaza (Kragujevac), CineStar (Novi Sad), CineStar (Pančevo), CineStar (Zrenjanin), Vilin Grad (Niš), Art (Užice), Kvart (Kraljevo), Otvoreni univerzitet Eurocinema (Subotica), Art Aleksandar Lifka (Subotica), Ekran (Sombor), LM (Šabac), Kulturni centar (Leskovac), Kulturni centar (Jagodina), Cineplexx Delta City (Podgorica), Cadmus Cineplex (Budva), i u odabranim gradovima Srbije putem Mobilne 3D opreme.

U režiji Šeron Magvajer, ovaj, novi film iz voljenog serijala zasnovanog na heroini koju je stvorila Helen Filding, govori o Bridžitinoj neočekivanoj trudnoći.

Posle raskida s Markom Darsijem (Kolin Firt), Bridžitin (Rene Zelveger) "srećni do kraja života" plan nije krenuo kako treba. Ponovo sama u četrdesetima, ona odlučuje da se fokusira na svoj posao kao top producenta vesti i da se okruži starim i novim prijateljima. Konačno, Bridžit drži sve pod kontrolom. Šta može da pođe naopako?

Onda će se njen ljubavni život preokrenuti i upoznaće markantnog Amerikanca po imenu Džek (Patrik Dempsi), udvarača koji je potpuno drugačiji od g. Darsija. U neočekivanom preokretu, ona će ostati trudna, ali postoji začkoljica... može samo 50 posto da bude sigurna ko je bebin otac.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...