•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mel Gibson čeka deveto dete

Posle dve godine veze, Mel Gibson i njegova partnerka Rosalind Ros saznali su da će dobiti bebu. I dok mediji bruje o razlici u godinama između 60-godišnjeg glumca i njegove 34 godine mlađe izabranice, par se ne opterećuje time i priprema se za proširenje porodice.

Holivudski glumac zaljubio se u Rosalind nakon što se zaposlila u njegovoj producentskoj kući.

Mel Gibson je bio toliko očaran devojkom koja trenira kombinaciju jahanja i gimnastike koja se često koristi u cirkusima da ju je odmah odveo na romantično putovanje na Kostariku, gde glumac i reditelj ima luksuznu vilu.

U vezi su dve godine i ovo će im biti prvo zajedničko dete. Par ne razmišlja o stupanju u brak jer su, kako oboje tvrde, srećni i bez potpisa i papira.

Zvezda filmskih serijala Pobesneli Maks iSmrtonosno oružje sa prvom suprugom, zubnom tehničarkom Robin Denis Mur, s kojom je u braku bio od 1980. do 2006. godine, ima sedmoro dece starosti između 36 i 17 godina.

Glumac već ima i troje unučadi, a pre sedam godina dobio je ćerku Luciju s ruskom pijanistkinjom Oksanom Grigorijevom.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...