•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Met Leblank se vraća u 'Top Gear'

Met Leblank vraća se u “Top Gear” nakon što je sa mrežom BBC potpisao ugovor vredan dva miliona funti.

On će zajedno sa Krisom Herisom i Rorijem Rajdom biti deo glavne postave emisije, zajedno sa Edijem Džordanom, Sabin Šmic i Stigom.

Patrik Holand, urednik drugog kanala BBC saopštio je da je “uzbuđen što se Met Leblank vraća u tim”. “On je veliki talenat i njegova zaljubljenost u automobile je zarazna. Jedva čekam da se serija vrati na BBC 2 sledeće godine”.

Leblankova budućnost u emisiji bila je pod znakom pitanja kada je raniji domaćin Kris Evans napustio emisiju posle loših rezultata.

Raniji voditelji emisije “Top Gear” – Džeremi Klarkson, Ričard Hamond i Džejms Mej – pripremaju se za premijeru njihove emisije koju emituje Amazon Prime pod nazivom “The Grand Tour”.

Website:b92.net
Podeli:



Preporucujemo