•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Brad Pitt mora da prođe testove na alkohol i drogu kako bi mogao da viđa decu

Američki glumac Brad Pitt moraće da obavi testove na drogu i alkohol kao deo privremenog dogovora sa suprugom Angelinom Jolie kako bi mogao da viđa svoje šestoro dece, izjavile su dve osobe upoznate s dogovorom uskoro bivših supružnika.

Privremeni dogovor, koji važi do 20. oktobra, prva je konkretna stvar koju je slavni par postigao u gorkoj svađi nakon što je Jolie podnela zahtev za razvod 20. septembra.

Pozivajući se na "zdravlje porodice", glumica je tražila potpuno starateljstvo nad decom.

52-godišnji Pitt i 41-godišnja Jolie složili su se da prođu individualno savetovanje, a Pitt će u početku decu viđati uz prisustvo terapeuta, tvrde izvori.

Zasada nije donesena presuda niti odluka o tome ko će konačno imati starateljstvo, a predstavnici Pitta i Jolie nisu komentarisali novosti.

Medijski naslovi kažu da od njihovog razdvajanja 15. septembra Brad Pitt nije video svoju decu.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...