•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Skarlet u ulozi koja je razbesnila mnoge

Priča "Ghost in the shell", čija je radnja smeštena u Japan budućnosti, prati kontra-sajberterorističku jedinicu koja se bori protiv zla u svetu u kojem je tehnologija toliko uznapredovala, da većina ljudi ima neki kompjuterski deo u svom organizmu.

Pored stripa i crtanog serijala, u Japanu je devedesetih snimljena igrana verzija, a studio "Drimvorks" razbesnio je javnost najavom sopstvene verzije sa Skarlet Johanson u ulozi majora Motoko Kusanagi.

Problem je, naravno, u činjenici da je Skarlet evropskog porekla, i da je Holivud po ko zna koji put odabrao da ulogu osobe azijskog porekla NE dodeli glumcu ili glumici koji zapravo i jeste poreklom iz Azije.

Pogledajte trejler filma koji će premijerno biti prikazan sledeće godine!

Website:mondo.rs
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu