•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Wrong Turn 2: Dead End (2007)

Iznenađujući dobar i dugoočekivani nastavak "Pogrešnog skretanja" iz 2003., s Elizom Dushku u glavnoj ulozi, pruži će ljubiteljima horora stravu koju su samo mogli priželjkivati. U pravilu se nastavci horora pokažu kao razočaravajući, ali ne i ovog puta jer je "Pogrešno skretanje 2" bio jedan od boljih horora te godine. Reditelj Joe Lynch oslonio se na nekolicinu poznatih naslova, poput "Brda imaju oči" ili "Teksaški masakr motornom testerom", što je ispao dobar potez jer su ti hororci jedni od najistaknutijih predstavnika žanra.

U šumama Zapadne Virginije odigrava se postapokaliptični reality show u kojem ucesnici moraju preživeti sve zamke neistražene divljine. Ali, ne samo da preživljavanje u šumi predstavlja veliki izazov takmicarima, stvari se dodatno pogoršaju i sve pođe po zlu kada kandidati shvate da ih lovi incestualna porodica koja ih je odabrala za večeru! Šta više, voditelj showa, penyioner poručnik Dale (Henry Rollins), otkriva da se porodica zbog hemijskog otpada ostavljenog u šumi kroz generacije deformisala u mutante i ljudoždere.

Izbor glumaca, odnosno glavnog glumca, pokazao se sjajan. Henry Rollins, korpulentni muyicar i pesnik, koji obožava da prihvata netipične glumačke ponude poput ove, briljira u uloyi bivšeg vojnika i domaćina reality showa. Talentovana Erica Leerhsen još jedno je ugodno iznenađenje, a Texas Battle, Aleksa Palladino, Daniella Alonso, Steve Braun, Crystal Lowe, Matthew Currie Holmes i Kimberly Caldwell odlično su se uživeli u svoje uloge u ovom nabrijanom, nezaboravnom i brutalnom trileru.

Žanr:horor
Godina:2007
Reziser:Joe Lynch
Scenario: Turi Meyer, Al Septien
Uloge: Erica Leerhsen, Henry Rollins, Texas Battle
Uzrast:R
Award:1 nagrada
Studio:Twentieth Century Fox Film Corporation, 20th Century Fox Home Entertainment, Summit Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.freewebs.com/wrong-turn2
Jezik:engleski
Trajanje:93 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...