•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Repertoar bioskopa Vilin grad od 06. do 12. oktobra

OSTAVLJENI - Od 6. oktobra
Ono što je izgledalo kao obećavajuće putovanje ka boljem životu postaje mučna borba za opstanak, kada poremećen, naoružan osvetnik počinje da „lovi“ grupu nenaoružanih muškaraca i žena, migranata. Našli su se na granici SAD-a i Meksika, gde surova i nemilosrdna pustinja postaje glavni neprijatelj u borbi za opstanak. Šanse za izbavljenje su sve manje kako polako otkrivaju da nemaju gde da se sakriju od nemilosrdnog, upornog i okrutnog ubice.

DVA ORTAKA I JAZAVAC - Od 6. oktobra
Život ispunjen haotičnim svađama i muzikom dvojice drugara, dobričine Lazića i uglađenog Petrovića i njihovog ljubimca Jazavca, u železničkom tunelu van svakog životnog koloseka, jedne večeri izvrnuće naopačke devojčica Amanda. Mlada dama pod stresom uspela je da pobegne razbojnicima ludog bogataša Raspućina, koji je kidnapovao njenog oca naučnika. Dva ortaka i jazavac pomoći će joj da ga izbavi iz Raspućinovih zlih kandži, a usput će spasti i svet.

JESEN SAMURAJA - Od 4. oktobra
JESEN SAMURAJA je romantična komedija sa mnogo smeha, ali i nežnih emocija. Glavni junak, Vladica (Petar Strugar) je profesionalni karatista, šarmantni bonvivan koji je nekada bio veliki talenat, ali nije napravio veliku karijeru zbog prevelike sklonosti ka provodu i noćnom životu. Po okončanju karijere vraća se u rodni grad i zaljubljuje se u Snežanu (Hristina Popović) i vezuje za nju i njenog malog sina Vukašina. Vladica želi da se brine o njima, ali shvata da ne ume da radi ništa osim karatea. Njegova potraga za poslom koji bi mu omogućio da brine o porodici koju je upravo počeo da stvara, dovodi ga u niz urnebesnih situacija.

Radni dan

Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu 3D
Jesen samuraja
Ostavljeni
Snouden
Dva ortaka i jazavac 3D
Ledeno Doba: Veliki udar 3D sinh.
Tajne avanture kućnih ljubimaca 3D

20:20 22:00
15:50 17:40 20:00
22:30
18:00
14:00
14:20
16:00

Vikend

Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu 3D
Jesen samuraja
Snouden
Dva ortaka i jazavac 3D
Ledeno Doba: Veliki udar 3D sinh.
Tajne avanture kućnih ljubimaca 3D
Hrabri vitez Trenk

12:00 20:20 22:00
15:50 17:40 20:00 22:30
18:00
14:00
10:20 14:20
10:50 16:00
12:30

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu