•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Verovatno ste gledali 'Titanik', a da li ste shvatili skrivenu poruku?

Svi smo gledali “Titanik” nekoliko puta, ali trenutno je na Reddit-u potpuni hit nova teorija koja preti da potpuno promeni radnju filma.

Gotovo da nema osobe koja nije plakala na kraju filma kada Rouz ne uspe da spasi Džeka, a mnogi smatraju da je i te kako to mogla da učini. To je priznala i sama Kejt Vinslet.

Ipak, nova teorija koja se pojavila na Reddit-u preti da potpuno promeni radnju filma i uopšte nije nemoguća:

“Rouz je bila izuzetno nesrećna pre nego što je upoznala Džeka. Zapravo, toliko nesrećna, da postoji mogućnost da psihički nije najstabilnija, a ko bi i bio kada ga očekuje venčanje sa osobom koju ne voli, na brak je primora jer je porodica zapala u finansijsku krizu, i ima onakvu majku. Uostalom, Džek i Rouz su se upoznali tako što ju je Džek odgovorio od toga da sebi oduzme život.

Zbog teške situacije i labilnog mentalnog stanja Rouz je izmaštala Džekov lik. Ova, sad već dosta popularna teorija ima dosta dokaza koji jasno ukazuju na mogućnost da Džek nikad nije ni postojao”, navodi se.

Mnogi su ostali razočarani kada su ovo pročitali i ne žele da poveruju da ovo uopšte može biti tačno.

Website:b92.net
Podeli:



Preporucujemo