•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džared Leto u ulozi Endija Vorhola

Jedno od najpoznatijih imena moderne umetnosti, Endi Vorhol, uskoro će dobiti još jednu inkarnaciju, ovoga puta u liku Džareda Letoa, koji će ga igrati u biografskom ostvarenju.
Scenario za film pisaće Terens Vinter (“The Wolf Of Wall Street”, “Boardwalk Empire”), a zasnovaće ga na romanu Viktora Bokrisa “Warhol: The Biography”.

Iako je ovaj umetnik mnogo puta prikazivan u filmovima, interesantno je videti kako će ga dočarati Leto, koji je poznat po svojoj potpunoj posvećenosti karakterima koje igra.

Nedavno smo imali prilike da ga gledamo u ulozi Džokera u ostvarenju “Suicide Squad”, a za ulogu u filmu “Dallas Buyers Club” osvojio je Oskara.

Biografsko ostvarenje o Endiju Vorholu još uvek nema svoj naziv, kao ni angažovanog reditelja, a što se tiče Džareda Letoa, on vredno radi.

Trenutno se nalazi na snimanju nastavka kultnog filma “Blade Runner” koji će se u bioskopima pojaviti 6. oktobra 2017.

Podeli:



Preporucujemo