•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Drugarstvo u 'The Corridor'

IFC Films otkupio je prava na kanadski triler Evan Kellya, „The Corridor“; film o drugarstvu u duhu filma "The Big Chill“ (za koji, na žalost, nikada većina od vas nije ni čula) i „The Evil Dead", daleko poznatiji naslov, i razume se, beskrajno besmisleniji film.

Stephen Chambers, James Gilbert, David Patrick Flemming, Matthew Amyotte i Glen Matthews biće glumci koji će se družiti u ovom filmu.

"Tyler Crawley ima veliku potrebu za prijateljima, sada više nego ikada. Oporavljajući se od mentalnog sloma nakon smrti njegove majke, Tyler odlazi na vikend sa drugarima da se vrati normali. Ipak, tokom godina njihovo prijateljstvo je opalo i „lepak“ tako neohodan Tyleru primetno izostaje.“

Razume se, ludilo i nevolje će ubrzo uzeti maha i prijatelji će se zauzeti svako za sebe ne bi li spasio sopstevnu glavu i dobro razmislio da li sledeći put da sa drugarima odlazi na vikend? Ili u nabavku. Ili da se okrene drugaricama?

U svetu postoji jedno carstvo, u njemu caruje kanadsko drugarstvo...

Savet, bolje odlgledajte kanadski triler od pre nekoliko godina „The Dark Hours.“

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...