•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Reditelj „A Very Harold And Kumar 3D Christmas“ prelazi na stravu „Final Girls“

Mladi i bezlični reditelji strahuju posle svakog filmskog projekta hoće li imati narednu tezgu. Jasno, to uvek zavisi od box offica, kao što i usvojeno afričko dete zavisi od dugotrajnosti trenda hoće novonastali roditelji li od njega napraviti čoveka ili ličnog čistača bazena.

Obzirom da „A Very Harold and Kumar 3D Christmas“ nije prošao najslavnije na box officu, uspeo je da povrati neke sitne pare i samim tim obezbedi reditelju Strauss-Schulson narednu tezgu.

„Final Girls“, je komedija sa elementima strave i užasa, jer obrnuto ne postoji; ili je smešno, ili je strašno. Pustite kombinacije, to je samo marketing za dve različite gurpe, od kojih se ona okorela uvek nađe povređenom i razočaranom. Vi, razume se, znate šta označava pojam „poslednja devojka“ jer ste o njemu pročitali je jednoj od naših Tema Nedelje. Ukoliko nista, odmah da ste prestali sa čitanjem ove vesti, pravac tema, pa nazad ovde. Čekaćemo vas. Jer mi uvek čekamo. Jer mi smo uvek tu. Baš kao vaška.

Mlada devojka Maks, teško je pogođena nakon što joj je mati preminula, najpoznatija kraljica vrištanja iz perioda osamdesetih godina (to bi bila Nancy Allen, jer Jaimie Lee Curtis pripada periodu sedamdesetih) u preokretu filma, sa svojim društvom, uvučena je i prebačena u najpoznatiji film njene majke u kojem će morati da se bori ne bi li svi oni preživeli. Film bi trebalo da bude kombinacija „Back to the Future“ i „Friday The 13th.“

Scenario je potpisao niko drugo do potpuno nepoznatih Mark Fortina i Josh Millera.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu