•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

INFERNO U KUPINI!

U TOKU PREDSTOJEĆE FILMSKE NEDELJE U BIOSKOPU KUPINA ZA VAS, IZ BOGATE PONUDE, IZDVAJAMO:

* FILMSKI HIT SNIMLJEN PREMA ISTOIMENOM KNJIŽEVNOM BESTSELERU PO UZORU NA „Da Vinčijev kod“ I „Anđele i demone“ AUTORA Den Bauna INEFRNO,
* FANTASTIČNU AVANTURU DOM GOSPOĐICE PEREGRIN ZA ČUDNOVATU DECU 3D,
* I PRETPREMIJERNO PRIKAZIVANJE ANIMIRANOG FILMA RODE
.

INEFRNO

Nakon što se probudi u bolničkom krevetu u Firenci bez sećanja u vezi ičega što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana, Robert Langdon se odjednom nađe na meti ubice. Uz pomoć doktorke Siene Broks i dobrog poznavanja simbola, Langdon će istovremeno pokušati da pobegne, ali i da reši najintrigantniju zagonetku sa kojom se do sada susreo...

DOM GOSPOĐICE PEREGRIN ZA ČUDNOVATU DECU

Priča prati šesnaestogodišnjeg Džejkoba čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu.
Film je rađen prema istoimenom romanu Ransoma Rigsa iz 2012. godine, u kome se proza prepliće i dopunjuje fotografijama. Reditelj filma je legendarni Tim Barton, a scenario je uradila Džejn Goldman. Ulogu gospođice Peregrin tumači Eva Gren, a u ostalim ulogama pojaviće se Semjuel L. Džekson, Asa Vaterfild, Džudi Denč i mnogi drugi. Serijal knjiga „Dom gospođice Peregrin za čudnovatu decu“ za srpsko tržište objavljuje novosadska izdavačka kuća Orfelin.
Od studija koji je „složio“ lego film stiže nam uzbudljiva i neobična priča o rodama i njihovoj misiji.
Rode donose decu...ili su donosile pre. Sada dostavljaju pakete za veliku internet kompaniju Cornerstore.com. Junior, najbolji dostavljač je u problemu zato što je slučajno aktivirao mašinu za pravljenje beba, koja proizvede preslatku devojčicu. U očajničkom pokušaju da reši problem pre nego što šef poludi, Junior i njegov jedini čovekoliki prijatelj Tulip, na planini roda će pokušati da izvše svoju prvu dostavu beba u ludom putovanju koje bi moglo da usreći više od jedne porodice, kao i da vrati pravu misiju rodama u svetu.

U OKVIRU FESTIVALA EVROPSKOG FILMA OVE NEDELJE POGLEDAJTE CIKLUS TURSKIH FILMOVA.

KOMPLETAN REPERTOAR BIOSKOPA 'KUPINA', KAO I CENE ULAZNICA MOŽETE VIDETI NA SAJTU BIOSKOPA, PREKO KOG MOŽETE URADITI I ONLINE REZERVACIJU.
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...