•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Richard Gere se konačno razveo: Četiri godine borbe za 250 miliona dolara

Holivudski glumac Richard Gere i njegova supruga, takođe glumica, Carey Lowell napokon su potpisali nagodbu za razvod nakon što je slučaj gotovo četiri godine bio na sudu.

Bračni par se rastao 2013. godine i vrlo brzo su razmirice o pitanju starateljstva nad njihovim sinom Homerom rešene. Ono što je predstavljalo veliki problem za konačno zaključivanje razvoda bila je Gereova ogromna imovina procenjena na četvrt milijarde dolara.

Iako uslovi pod kojima je holivudski par dogovorio razvod nisu poznati javnosti, itekako se priča o tome kako Carey nije htela da pristane na iznos manji od polovine Gereovog ukupnog bogatstva.

Richard Gere (66) je nagrađivani glumac, najpoznatiji po ulozi u filmu "Pretty Woman". Bio je u braku dva puta, a prva supruga mu je bila manekenka Cindy Crawford.

Lowell je od Gerea mlađa 11 godina i poznata je po ulozi Bondove devojke u "Licence to Kill".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...