•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Chris Rock se vraća na TV, prihvatio ponudu vrednu 40 miliona dolara

Nakon osam godina pauze, američki komičar Chris Rock se vraća na TV za primamljivu ponudu od 40 miliona američkih dolara.

Komičar Chris Rock, višestruki dobitnik Emmy nagrada, potpisao je ugovor sa Netflixom za dva specijala stand-up komedije. Njegov vrtoglavi honorar je novi rekord za stand-up komičara. Veruje se da je 20 miliona po specijalu dosta više nego što su dobili neki od najplaćenijih komičara, kao što su Louis C.K., Jerry Seinfeld i Amy Schumer.

Prvi specijal će se snimati 2017. godine i pratiće svetsku turneju koja je trenutno u fazi pripreme. Još uvžek nije poznato kada će se prikazati, kao ni datum početka snimanja drugog specijala.

Rock se proteklih godina nije pojavljivao na televiziji, ali je bio domaćin Oscara i režirao specijal Amy Schumer na HBO televiziji, na kojoj su se prikazivali i njegovi raniji specijali, kao i njegov talk show "The Chris Rock Show".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...