•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Accountant (2016)

Christian Wolff (Ben Affleck) ima talenat da priča stvari koje su nenamerno smešne. U svojoj ulozi knjigovođe, on se svojim klijentima obraća uz dužno poštovanje, ali nešto tu nedostaje – naime, nema ljudskosti. Na svu sreću, on je dobar u svom poslu, pa njima to ne smeta.

Wolffovi klijenti bi bez sumnje bili iznenađeni da znau da on svoje vreme takođe provodi kao ubica, naravno onda kada ne vodi knjige ljudima iz podzemlja. Međutim, vlastima njegove kriminalne aktivnosti nisu prošle nezapaženo.

Jedan od zadataka rukovodioca odeljenja za trezor Raya Kinga (J.K. Simmons) jeste i hvatanje Wolffa, pa obavaljanje ovog posla daje svojoj podređenoj (Cynthia Addai-Robinson), koja i sama ima izvesnu tajnu. Ako ona ne uspe, imaće mnogo veći problem od dobijanja otkaza.

Ono što Kingov plan ne uzima u obzir je i to da je Wolff matematičar. To objašnjava njegovu društvenu čudnovatost, ali takođe predstavlja i prednost. Wolff je dovoljno vešt pa je uvek jedan korak ispred bilo kakve nevolje koja mu može stati na put.

Takođe mu pomaže i to što svoj privatni život drži u tajnosti – sve dok mlada žena po imenu Dana Cummings (Anna Kendrick) ne naiđe na njega.

Sveže i zadivljujuće nekonvencionalan, „The Accountant“ dokazuje da triler može da bude kompleksan i iznijansiran dok istovremeno ispunjava svoju misiju da zabavi publiku. Radeći na scenariju Billa Dubuquea (“The Judge”), reditelj Gavin O’Connor (“Warrior”) nam donosi film koji zaslužuje da bude ogroman hit – sa puno uzbuđenja, ali i sa specifičnim smislom za humor koji privlači.

Aflek deluje kao magnet glumeći lik momka koji je pronašao način da svet radi za njega, ali koji istovremeno oseća da mu treba nešto više. Ovo je jedna od njegovih najboljih uloga. Naravno, Kendrick (“Up in the Air”), Addai-Robinson (“Arrow”) i Simmons (“Whiplash”) su takođe odlični u svojim ulogama.

„The Accountant“ je film koji je vredan vašeg vremena.

Žanr:akcija, krimi, drama
Godina:2016
Reziser:Gavin O'Connor
Scenario:Bill Dubuque
Uloge:Ben Affleck, Anna Kendrick, J.K. Simmons
Uzrast:R
Box office:50.4M USD
Studio:Warner Bros., Electric City Entertainment, RatPac-Dune Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.accountantmovie.com
Jezik:engleski
Trajanje:128 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu