•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro drugi Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival

Drugi po redu Kosovo i Metohija međunarodni filmski festival (KMMFF) održaće se pod sloganom “Ovde!” od 11. do 14. novembra 2016. godine u Domu kulture Zvečan.

Publiku očekuje raznovrstan program sastavljen od najznačajnijih ostvarenja domaće i strane recentne produkcije uz odličan izbor sinronizovanih 3D crtanih filmova.

“Nakon uspešnog prvog izdanja KMMFF, uspeli smo i da ove godine predstavimo našoj publici sa Kosova i Metohije najnovija ostvarenja sedme umetnosti. Program ovogodišnjeg izdanja predstavlja presek savremene srpske filmske produkcije, kao i međunarodne filmove namenjene prevashodno najmladjoj publici i omladini. Za neko bolje profilisanje festivala u narednim izdanjima očekujemo veću podršku države kulturi na prostoru Kosova i Metohije, koja se ne ogleda samo u očuvanju tradicionalnih vrednosti, nego i u podizanju aktuelne kulturne ponude. Dok srpske opštine ne dobiju mogućnost stalnog bioskopskog repertoara tokom cele godine, KMIFF festival će biti jedna od retkih mogućnosti da publika odgleda savremeni bioskopski film”, izjavio je Miroslav Mogorović, direktor Kosovo i Metohija međunarodnog filmskog festivala.

Festival će otvoriti aktuelni bioskopski hit “Jesen samuraja” reditelja Danila Bećkovića sa fenomenalnim Petrom Strugarom u glavnoj ulozi, a biće prikazana i druga zapažena domaća ostvarenja kao što su “Dnevnik mašinovođe”, “Pored mene”, “Vlažnost”, “Panama”, “Procep” i “Smrdljiva bajka”.

Traileri:
Jesen samuraja - https://youtu.be/7OjKB2aIjnk
Smrdljiva bajka - https://youtu.be/jxdjBwTvxMk
Dnevnik mašinovođe - https://youtu.be/dpZQXxGmwao
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...