•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Beogradska premijera filma 'ZG80' održana je sinoć

Sinoć je održana i svečana beogradska premijera hit filma „ZG80“, dugometražnog prvenca Igora Šeregija. Komedija s impresivnom glumačkom ekipom ispraćena je ovacijama i to u punoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center.

Pre projekcije, zvezde filma su prodefilovale crvenim tepihom i pozdravile publiku koja se okupila da ih pozdravi. Po završetku projekcije, glumci i saradnici poklonili su se publici. Dobra energija pronela se salom, pa su posetioci puni utisaka napustili bioskop.

Komedija „ZG80“ na humorističan način priča o navijačkoj subkulturi, o društvu i problemima koji su okupirali omladinu u predratnoj Jugoslaviji. Sniman prema scenariju Ive Balenovića, scenariste filma „Metastaza“ i Roberta Cukine, koji je u scenario uveo stvarne događaje i likove iz perioda kada je nastajala navijačka grupa Bad Blue Boys.

„ZG80“ je film o prijateljstvu i vodi nas u poslednje mesece predratne Jugoslavije i priča o poslednjem organizovanom navijačkom gostovanju u Beogradu. Grupa navijača Bad Blue Boysa dolazi na utakmicu između NK Dinamo i FK Crvena Zvezda gde ih očekuju njihovi tadašnji najveći rivali – Delije. Utakmica pokreće niz događaja koji dovode do pravog navijačkog rata na ulicama Beograda.

Sjajnu glumačku postavu čine Rene Bitorajac , Marko Janketić, Miloš Timotijević, Danica Maksimović, Nikola Rakočević, Mladen Andrejević, Vesna Čipčić Alač, Sofija Rajović i mnogi drugi.

„ZG80“ je od danas na redovnim bioskopskim repertoarima.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu