•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gledaj 'Doktora Strejndža' i osvoji karte za Marvel Universe Live u Zagrebu!

Najnovije ostvarenje studija Marvel "DOKTOR STREJNDŽ" od danas je na redovnim bioskopskim repertoarima.
Pozivamo sve fanove da pogledaju ovu uzbudljivu filmsku avanturu i učestvuju u fantastičnoj nagradnoj igri koju organizuje distributerska kuća Taramount film u saradnji sa bioskopima Cineplexx (Ušće Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza), Tuckwood Cineplex, Arena (Novi Sad) i bioskopima CineStar (Novi Sad, Pančevo i Zrenjanin).

Sve što treba da uradite je da slikate kupljenu ulaznicu Doktora Strejndža i postavite je kao komentar posta na Fejsbuk stranicama navedenih bioskopa ili Fejsbuk strani Taramountfilm Srbija uz duhovit odgovor na pitanje: Kad bih bio Doktor Strejndž, ja bih...?

Po završetku nagradne igre biće odabrani najduhovitiji postovi koji osvajaju po 2 karte za Marvel Universe Live, spektakularnu predstavu koja će biti održana 10. decembra u 15 časova u Zagrebačkoj Areni i prevoz na relaciji Beograd-Zagreb-Beograd u organizaciji Taramount Filma.

Takođe poklanjamo i utešne nagrade (promo materijal iz filma i originalne plakate).

Takmičenje traje do 27. novembra, srećno!

Iz studija Marvel stiže „Doktor Strejndž", priča o svetski poznatom neurohirurgu dr Stivenu Strejndžu, kojem će se život promeniti zauvek kad mu posle užasne saobraćajne nesreće ruke ostanu paralizovane. Pošto mu tradicionalna medicina ne može pomoći, on će biti primoran da lek potraži u misterioznoj enklavi poznatoj kao Kamar-Tadž. Ubrzo će shvatiti da ovo nije samo centar za lečenje već i prva borbena linija protiv mračnih sila koje žele da unište našu stvarnost. Uskoro će Strejndž, naoružan novim magičnim moćima, biti primoran da odabere da li želi da se vrati u život pun bogatstva i slave ili da ostavi sve to za sobom i da se bori protiv najmoćnijeg čarobnjaka na svetu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu