•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Film Inkarnacija u bioskopima od 8. decembra

MCFMegaCom Film i Void Pictures najavljuju s nestrpljenjem očekivanu beogradsku premijeru filma Inkarnacija, 7. decembra 2016. godine, u bioskopu Cineplexx UŠĆE Shopping Center, a od 8. decembra i distribuciju filma u bioskopima širom Srbije.

Domaći akcioni triler, Inkarnacija, nakon svetske premijere na festivalu Cinema City u Novom Sadu, i prikazivanja na 51. Filmskim susretima u Nišu, našao se u zvaničnoj selekciji filmskog festivala Raindance, najvećeg festivala nezavisnog filma u Velikoj Britaniji. Nakon Londona, film je imao prvu projekciju u Americi na Screamfest-u u Los Anđelesu. Inkarnaciju u novembru očekuju projekcije i na na Cottbus-u, vodećem festivalu istočnoevropskog filma, koji se, kao i Raindance festival, nalazi na listi 50 najznačajnijih svetskih filmskih festivala. Svoje deseto prikazivanje film će imati na Night Visions-u, najvećem festivalu žanrovskog filma u Skandinaviji.

Nakon mnogobrojnih domaćih i svetskih festivala, i primetno pozitivne kritike, film Inkarnacija je izazvao veliko interesovanje. Akcioni triler, obojen mistikom, impresivnom fotografijom, i izuzetnim soundtrekom, debitantsko je ostvarenje reditelja Filipa Kovačevića. Priča je o čoveku koji se budi na trgu nepoznatog grada, iznova i iznova. Svaki pokušaj da pobegne četvorici maskiranih ubica završava se njegovom smrću. Kroz neprekidnu poteru pokušava da otkrije svoj identitet i sazna ko mu je smestio ubistvo.

Glavne uloge: Stojan Đorđević, Dejan Cicmilović, Tihomir Stanić, Dača Vidosavljević, Sten Zendor, Vidan Dojčinović, Žarko Stepanov, Bogdan Petrović.

O reditelju:

Filip Kovačević je rođen 1989. u Beogradu. Nakon završene Matematičke gimnazije studira Matematički Fakultet. Tokom studija radi na razvoju prvog dugometražnog filma, kao glavni producent, reditelj i jedan od scenarista. Diplomira na smeru Teorijska matematika i primene, paralelno sa post-produkcijom filma “Inkarnacija”, koja je završena u junu 2016. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...