•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bivši 'spasilac' David Hasselhoff: Ne sumnjam u veliki uspeh filma 'Baywatch'

Američki glumac David Hasselhoff, koga su ranije svi poznavali kao Mitcha Buchannona iz popularne serije iz 1990-ih godina "Baywatch", posetio je glumačku ekipu koja radi na snimanju filmske verzije. Iako neće da glumi u filmu, kazao je kako ne sumnja da će postići veliki uspeh.

"Došao sam na set i rekao Johnsonu (Dwayne Johnson koji glumi Mitcha): 'Dakle ti si novi Mitch. Onda sam ja stari Mitch'. Baš smo se zabavili. Poznajemo se odranije tako da je bilo jako pozitivno. On je pozitivan muškarac", rekao je Hasselhoff.

U filmu "Baywatch" glume Zac Efron, Alexandra Daddario, a specijalni gosti biće Hasselhoff i Pamela Anderson koja je glumila CJ Parker. Njenu ulogu preuzeće manekenka Kelly Rohrbach.

"Bili su počastvovani mojim prisustvom. Želeli su da znaju sve o tome zbog čega je Baywatch bio uspešan i rekao sam im zbog srca, humora i akcije koja se nalazila u svakom scenariju. Predviđam veliki uspeh ovog filma", rekao je Hasselhoff.

Režiser filma je Seth Gordon. Film bi se u bioskopima trebao pojaviti u maju sledeće godine.

Povodom Noći veštica ekipa je objavila i posebne plakate na kojima su u specijalnim kostima.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila