•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mel Gibson: Nikad nikog u životu nisam diskriminisao

Legendarni glumac i reditelj Mel Gibson uhapšen je 2006. zbog vožnje u pijanom stanju i transkript njegovog razgovora s policajcima otkriva niz antisemitskih uvreda koje im je Gibson uputio, uključujući njegovo uverenje da su “Jevreji odgovorni za sve ratove na svetu”.

Tokom promocije novog filma “Hacksaw Ridge”, Gibson je za "Variety" rekao da je reč o nesretnom sklopu okolnosti.

"Bio sam besan i uhapšen. Snimio me je ilegalno beskrupulozni policajac koji nikad nije osuđen za taj zločin. Onda je to objavio i zgrnuo profit, kao i članovi... pa, nazvaćemo ih medijima. Dakle, nije bilo fer. Pretpostavljam da ja, imajući u vidu ko sam, nikad ne smem da imam nervni slom", rekao je Gibson.

Od tada se Gibsonova karijera našla u problemu, a glumac je napustio agenciju koja je do tada brinula o njegovim angažmanima i imao je sve manje uloga. On smatra da to nije bio pravedan razvoj događaja.

"Nikad nisam diskriminisao bilo koga niti učinio išta što bi doprinelo takvoj reputaciji", rekao je on. “Da se zbog jedne epizode na zadnjem sedištu policijskog auta posle osam duplih tekila sudi o mom radu, životnom radu i uverenjima, kao i svemu što sam njegovao celog života, zaista nije fer.”

On je dobio odlične kritike za poslednji film i deluje da se na scenu vratio u velikom stilu.

"Deset godina je proletelo. Dobro se osećam. Trezan sam i sve to i za mene je to maglovita prošlost. Ali drugi to ne zaboravljaju, što mi je pomalo iritantno, jer ne razumem zašto je to posle deset godina tema. Naravno, da sam zaista ono što oni kažu da jesam, neko ko mrzi, bilo bi nekih dokaza negde", kazao je Gibson.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...