•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ženi se Vuk Kostić!

Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin su raskinuli prošle godine, posle pet godina veze, ali nedavno su se pomirili na setu.

On ima glavnu ulogu u seriji Ubice moga oca - policajca koji rešava brutalno ubistvo, a ona igra ljubavnicu ožalošćenog oca Nebojše Glogovca. Iako u seriji zavodi Ninu Janković i Katarinu Radivojević, Vuk je privatno ponovo poludio za Jelisavetom.

Kako javlja "Kurir" pozivajući se na izvor blizak ovom paru, oni se ne odvajaju i planiraju brak za narednu godinu.

- Njih dvoje su jedno za drugo i mnogo nam je drago kad su se pomirili. Zadirkivali smo ih na setu i jedva čekamo svadbu - rekla je jedna od kolegenica sa snimanja serije. Vuk nije bio dostupan za komentar, a Jelisaveta nije želela da odgovara na privatna pitanja.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu