•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Porodični dan u bioskopu Cineplexx Niš

Za prvi vikend rada, 12. i 13 novembar, bioskop Cineplexx Niš u STOP SHOP ritejl parku pripremio je raznovrstan program za mališane uz najnoviju animiranu avanturu „Trolovi“ i ostale dečije filmove.

U okviru produženog Porodičnog dana, u subotu i nedelju, u periodu od 12 do 17 sati, mališani će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i crtanju po licuinspirisanom slatkim šarenim Trolovima, ali i da pogledaju najnovije filmove sinhronizovane na srpski jezik.

Uz svaku kupljenu kartu, posetioci na poklon dobijaju Mali Politikin zabavnik i Pepin zabavnik.

TROLOVI

Da li se sećate popularnih igračkica kad ste bili mali? Simpatičnih čovečuljaka koji su se razlikovali prema boji kose, tzv. trolova? Od genijalnih tvoraca Šreka i Kung Fu Pande studija DreamWorks Animation, stiže nam ekstravagantna, raspevana animirana komedija – Trolovi. SINHRONIZOVANO!

TAJNE AVANTURE KUĆNIH LJUBIMACA

Kao peti zajednički dugometražni animirani film, Illumination Entertainment i Universal Pictures predstavljaju „Tajne avanture kućnih ljubimaca“, komediju o životima naših kućnih ljubimaca koje vode kad mi odemo na posao ili u školu svakog dana. SINHRONIZOVANO!

DOM GOSPOĐICE PEREGRIN ZA ČUDNOVATU DECU

Priča prati šesnaestogodišnjeg Džejkoba čiji život teče potpuno mirno sve do strašne smrti njegovog dede, koja se dogodila pod sumnjivim okolnostima. Džejkobu do ruku dospeva tajanstveno pismo koje ga odvodi na velško ostrvo i do doma gospođice Peregrin za čudnovatu decu.

Više informacija o terminima i ceni ulaznica na: www.cineplexx.rs

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu