•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Istraga o nasilničkom ponašanju Brada Pitta završena bez dokaza protiv njega

Istraga o tome da li je holivudski glumac Brad Pitt bio nasilan prema svom sinu u septembru ove godine je završila bez ikakvih dokaza protiv njega, javili su američki mediji.

Socijalni radnici u Los Angelesu su ispitivali da li je Pitt udario 15-godišnjeg sina Maddoxa tokom leta u privatnom avionu.

Njegova supruga Angelina Jolie je podnela zahtev za razvod braka dan nakon incidenta. Oni su bili u braku dve godine, ali u vezi više od deset godina.

Pitt je tražio zajedničko starateljstvo nad njihovo šestoro dece. Potparol Odeljenja za decu i porodične usluge u Los Angelesu rekao je medijima kako ne može potvrditi da je agencija istraživala Pitta.

Jolie navodi "nepomirljive razlike" između njih, a zahtev za razvod braka je podnela 19. septembra.

Pitt i Jolie su se zbližili tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smith" 2005. godine, u kojem su igrali ljubavni par. Venčali su se 2014. godine.
Pittu je to bio drugi brak nakon razvoda od zvezde serije "Prijatelji" Jennifer Aniston, a Jolie treći nakon braka s Billyjem Bobom Thorntonom i Jonnyjem Lee Millerom.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila