•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Shannen Doherty: Rak razotkriva ko su vam pravi prijatelji

Američka glumica Shannen Doherty koja se već gotovo dve godine bori s rakom dojke objavila je kako je upravo rak razotkrio njene prave prijatelje i napravio od nje bolju osobu.

Četrdesetpetogodišnja glumica, poznata po ulozi veštice u seriji "Čari" i bivša zvezda serije "Beverly Hills, 90210", u subotu je dobila nagradu američkog Udruženja hrabrih obolelih od raka u Los Angelesu i kazala kako će se, nakon hemoterapija, morati da podvrgne i radio zračenjima.

"Osećam se neverovatno srećnom i blagoslovenom. Rak je definitivno promenio moj život i to nabolje. Napravio je od mene bolju osobu. Rak definitivno otkriva svaku laž u vašem životu. Pokazao mi je kome mogu verovati, a ko nije hteo biti uz mene", kazala je glumica, a piše Sky News.

Shannen je na dodeli nagrade zahvalila svojoj majci i mužu Kurtu Iswarenku, kao i kolegenicama Sarah Michelle Gellar i Chelsea Handler na podršci tokom lečenja.

Sarah Michelle Gellar je rekla kako je Shannen oduvek bila hrabra žena, ali da je rak od nje načinio vojsku od jednog čoveka.

"Neustrašiva je i neverovatno srčana. U godinama je kada njene kolegenice ne žele izaći iz kuće nenašminkane, a ona ponosno pokazuje svoju ćelavu glavu i poručuje kako se svima može dogoditi rak", rekla je bivša zvezda serije "Buffy, ubica vampira".

Doherty je rak dijagnostifikovan u martu prošle godine, a ranije je ove godine izjavila kako se proširio na limfne žlezde. U maju ove godine je imala mastektomiju prilikom koje joj je odstranjena jedna dojka.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...