•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Da li ste znali da postoji još verzija filma o Titaniku?

Verovatno nema osobe koja nije gledala film "Titanik" koji je snimljen 1997. godine, reditelja Džejmsa Kameruona, a u kojem glavne uloge glume Kejt Vinslet i Leonardo Dikaprio.

Međutim, samo godinu dana ranije izašao je još jedan film, odnosno mini-serija iz dva dela o brodu koji je potonuo 1912. godine.

Radnja ovog filma se fokusira na nešto drugačiju priču koja se dešava tokom putovanja Titanika od Engleske do Amerike, a glavne uloge glume Ketrin Zita Džons i Piter Galager.

U ovoj verziji, Izabela Paradin (Ketrin Zita Džons) se vraća u Njujork nakon sahrane njene tetke u Engleskoj. Na brodu sreće bivšeg ljubavnika Vejna (Piter Galager) i oni obnavljaju svoju romansu. Izabela odluči da napusti muža koji je čeka sa kćerkom u Americi te mu šalje telegram. Kada brod počinje da tone, Izabela odlazi kod Vejna koji je primorava da se ukrca na čamac za spasavanje. I u ovoj verziji, muški lik umire, ali kraj i nema toliko nesrećan završetak, jer se Izabela sastaje sa mužem i kćerkom.

Osim ove dve verzije, postoji još jedna, ona najstarija iz 1953. godine u kojoj glume Klifon Veb, Barbara Stenvik, Robert Vagner.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...