•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kusturici nagrada za životno delo

Proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica dobio je nagradu za životno delo na Međunarodnom filmskom festivalu u Lisabonu.

U okviru glavnog programa Lisabon - Estoril film festivala, koji je juče završen, prikazan je i Kusturičin najnoviji film "Na mliječnom putu" koji je izazvao burne pozitivne reakcije, ovacije i aplauz kakav nije viđen ni na Venecijanskom festivalu, gde je film premijerno prikazan.

U dvočasovnom festivalskom programu, nakon projekcije filma, publika je imala priliku da razgovara sa srpskim rediteljem, a o bogatom autorskom opusu Emira Kusturice, biranim rečima, govorili su direktor Lisabon - Estoril film festivala i filmski kritičari.

Tri dana pre festivala u Lisabonu, film "Na mliječnom putu" doživeo je ovacije i u Meksiku u Rijo Kobu. Meksičkoj premijeri prisustvovala je i italijanska glumica Monika Beluči, koja igra glavnu ulogu u filmu, i producentski tim.

Prema prvim reakcijama filmske kritike i publike, film "Na mliječnom putu" biće hit i u ovoj državi.

Život ovog filma nastavlja se u bioskopima širom Portugalije, a 19. decembra premijerno će biti prikazan u Moskvi.

Film "Na mliječnom putu" do sada je predstavljen u oko 20 zemalja.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...