•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emilija Klark u filmu o Hanu Solu

Emilija Klark, poznata po ulozi Deneris Targarjen Olujrođene u seriji „Igra prestola“, priključila se ekipi spin-ofa o mladom Hanu Solu iz „Ratova zvezda“.Tako će se Emilija naći ispred kamera zajedno sa Ajdenom Erenrajhom i Donaldom Gloverom, koji će glumiti mladog Hana Sola i Lenda Kalrizijana, u ostvarenju koje će se baviti događajima vezanim za dvojicu krijumčara pre nego što su se priključili borbi protiv Imperije.

Režija je poverena Filu Lordu i Kristoferu Mileru, a u bioskopima će se pojaviti 2018. godine.

U međuvremenu, obožavaoci Ratova zvezda će moći da prekrate muke sa Rogue One: A Star Wars Story, koji izlazi 16. decembra, i Ratovima zvezda: Epizoda VIII, sledećeg decembra.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu