•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Gerard Depardieu: Za razliku od Busha, Trump nije idiot!

"Za razliku od Georgea W. Busha, on (Trump) nije idiot, govori stvari koje su veće od njega", rekao je Depardieu u intervjuu za Journal du Dimanche.

"Niko ne zna šta je sposoban", istakao je glumac koji smatra da je za Trumpov uspon na vlast krivo sve veće otuđenje političara od običnih glasača.

"To je dobra lekcija za političare koji već dugo ništa ne rade", rekao je 67-godišnji glumac.

"Poverenje je iznevereno, ljudi žele da preuzmu kontrolu", objasnio je. Depardieu - prijatelj Rusije.

Poput Trumpa, Depardieu je prijatelj s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom i 2013. primio je rusko državljanstvo u znak protesta zbog predloženog povećanja poreza na bogate u Francuskoj.

Depardieu, međutim, ne veruje da bi Marine Le Pen, čelnica francuske desnice, mogla da pobedi na predsedničkim izborima iduće godine. "Marine Le Pen nije pretnja. To su gluposti", rekao je.

"Ona je deo kolateralne štete društva koje ne uspeva da kontroliše nova sredstva komunikacije i sprovodi vreme gradeći kule u zraku", zaključio je glumac.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...