•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bred Pit i Marion Kotijar su 'Saveznici'

Uzbudljivi triler "SAVEZNICI" (ALLIED) , sa fantastičnim Bredom Pitom i Marion Kotijar u glavnim ulogama biti prikazan u četvrtak 1. decembra u 20 časova bioskopima Cineplexx (UŠĆE Shopping Center, Delta City, Kragujevac Plaza, Niš i Mne Delta City Podgorica) u okviru Ladies night događaja.

Karte su već u prodaji pa vam savetujemo da obezbedite mesta na vreme.

Od oskarovca Roberta Zemekisa, inovativnog reditelja filmova „Forest Gamp", „Izgnanik" i „Let", stižu „Saveznici", očaravajući špijunski triler, ratna drama i strastvena ljubavna priča između dvoje atentatora koji su možda srodne duše ili smrtonosni neprijatelji, ili oba. Zemekis je stvorio raskošnu priču poput onih iz zlatnog doba Holivuda, punu misterije, uzbuđenja i uzavrelih strasti, ali ispričanu uz pomoć napredne tehnologije 21. veka.

Za tajne operativce iz drugog svetskog rata, Maksa Vejtana (Bred Pit) i Marian Bosežur (Marion Kotijar), ključ preživljavanja nikome nije stvarno bio poznat. Oni su eksperti za obmanu, prerušavanje, nagađanje i ubistvo. Kad se slučajno zaljube jedno u drugo usred izuzetno opasne misije, jedina nada im je da prestanu s obmanama, ali umesto toga, sumnja i opasnost postaće srž njihovog braka u toku rata, a oni će se naći u potencijalno smrtonosnom testu lojalnosti, identiteta i ljubavi... koji će imati globalne posledice.

Film "SAVEZNICI" će se u redovnoj distribuciji naći 1. decembra.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...