•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumica u 94. godini traži dečka

Devdesetčetvorogodišnja Beti Vajt, američka glumica, pevačica, voditeljka i pisac ne krije da joj nedostaje muško društvo.

Njen hobi su muškarci i još uvek ima želju da ide na sastanke, ali budući da ima 94 godine kaže da niko nema hrabrosti za to.
"Ko će pozvati 94-godišnjakinju na sastanak? To niko ne bi uradio“, kaže Beti koja se udavala tri puta.

"Ne tražim ozbiljnu vezu, to mi u ovim godinama ne treba. Fokusirana sam na posao, ali malo zabave mi ne bi škodilo“, dodala je ona.

Beti s televizijskim producentom Dikom Barkerom nije izdržala ni godinu dana pa se razvela 1945. godine.

Dve godine izdržala je s glumačkim agentom Laneom Alenom, a s televizijskim voditeljem Alenom Ludenom bila je u braku od 1963. do njegove smrti 1981. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...