•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Marilyn Burns biće u nastavku „Texas chainsaw massacre“

Snimanje je već započelo u Lujizijani i poznato je da će se film zvati „The Texas Chainsaw Massacre 3D.“!! Leatherface-a ovog puta igra Dan Yeager. John Lussenhop je odmah nakon prvog susreta znao da je savršen izbor za mesara, obzirom na visinu od 2,1 metra i „seoskim bicepsima, sa debelim veđama.“ Moj mesar ni najmanje ne izgleda tako, što me tera na sumnju i pitanje zna li Lussenhop kako izgledaju mesari uopšte? Posle pet minuta, tako kaže, nikoga više nije mogao da zamisli u toj ulozi.

Originalni Leatherface, Gunnar Hansen, pojaviće se u filmu, ali i Marilyn Burns, poslednja devojka, "Sally Hardesty", koja je po malo histerično prihvatila događaje koji su je strefili tokom davne 1974. Sada će igrati ulogu "Verne Carson." Pored nje, pojaviće se i John Dugan, što će biti njegovo prvo pojavljivanje na platnu od kako je snimio originalni masakar. Bill Moseley, iz „Texas Chainsaw Massacre 2“ pojaviće se kao "Drayton Sawyer" in this film.

Kada producenti nisu sigurni u kvalitet novih, nikada nije na odmet uvesti prastare glumce iz originala, koji, donekle, garantuju da će neko, ko je zavoleo original, otići, ili dovući, film i makar ga jednom odgledati. Ako ne, barem na motanje da vide kako su i šta rade penzioneri.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...