•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zapanjujuća sličnost Garyja Oldmana sa Churchillom

Pod rediteljskom palicom Joea Wrighta stiže Darkest Hour, ratna drama iz 2. svetskog rata s Winstonom Churchillom u središtu radnje. Film stiže u bioskope krajem iduće godine, a već je objavljena prva fotografija iz filma.

Fotografija je portret slavnog britanskog premijera, kojeg u filmu glumi Gary Oldman. Iako je Gary Oldman nesumnjivo jedan od najcenjenijih glumaca današnjice, pri samoj najavi njegove transformacije teško je bilo zamisliti da će ostvariti veran prikaz najpoznatijeg i najupečatljivijeg političara modernog doba.

Iznenađujuće pokazalo se da je Gary Oldman pravi pogodak, a ova uloga će sigurno stići na liste najimpresivnijih transformacija u filmu. Gary Oldman je gotovo savršena replika Churchilla, zato i ne čudi što je upravo ova fotografija izabrana kao prva promotivna fotografija filma.

Uz Oldmana u glavnoj ulozi u filmu će se naći John Hurt kao Neville Chamberlain, Lily James kao Churchillova lična sekretarica, Ben Mendelsohn u ulozi kralja Georgea VI i Kristin Scott Thomas kao Churchillova supruga Clementine.

Scenario za "Darkest Hour" napisao je Anthony McCarten, a film će se u bioskopima naći 24. novembra 2017. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...