•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dean Norris prelazi na komedije

Najpoznatiji po svojoj ulozi upornog detektiva Hanka Schradera u kultnoj seriji Na putu prema dole, glumac Dean Norris prelazi na serijal lakših i opuštenijih tonova. Dean Norris pridružio se glumaÄkoj postavi serije "Girlboss".

HumoristiÄka serija "Girlboss" dobila je zeleno svetlo na Netflixu za 13 epizoda u prvoj sezoni, u kojoj će glavnu ulogu preuzeti Britt Robertson.

Serija je inspirisana autobiografskim delom poslovne žene Sophije Amoruso, koja je izgradila svoje multimilijonsko carstvo iz niÄega. Sophija je od usputnog posla prodavanja vintage odeće preko eBayja do svoje 27 godine uspostavila vlastitu modnu kuću i sagradila modno carstvo.

Za Netflix seriju će producirati Charlize Theron sa svojom Denver & Delilah produkcijskom kućom, dok će Kay Cannon, scenaristica filma Na putu do zvezda, biti glavna scenaristica i showrunnerica serije.

Britt Robertson će uskoÄiti u ulogu Sophije, dok će Dean Norris glumiti njenog oca. U jednoj od vodećih uloga biće i Ellie Reed kao Sphijina najbolja prijateljica Annie, a u ostalim ulogama se nalaze gledaocima manje poznati Alphonso McAuley i Johnny Simmons.

Interakciju izmedu Britt Robertson i Deana Norrisa na malim ekranima već smo videli u seriji Pod kupolom, a nadajmo se kako će ova nova serija doživeti srećniji kraj.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...