•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Goldie Hawn se vraća na filmska platna

Goldie Hawn se nije pojavila u niti jednom filmu od 2002. godine i filma Divlje sestre. Ali ta dugogodišnja pauza uskoro stiže kraju jer već sledeće godine očekujemo najnoviji projekta sa Hawn u jednoj od glavnih uloga.

Katie Dippold, koja potpisuje scenarije filmova Specijalne agentice i najnovije Isterivače duhova, napraviće scenario za još neimenovanu humorističku avanturu radnog naziva Majka/Ćerka, zajedno sa Kim Caramele i Amy Schumer, koja bi se trebala pojaviti kao mlađi deo naslovnog dvojca. Jonathan Levine bi trebao preuzeti rediteljsku palicu.

Dippold je u razgovoru za Collider otkrila kako je ideju za projekat dobila nakon neuspelog pokušaja slaganja profila za svoju majku na stranicama za upoznavanje. "Počela sam razmišljati o tome šta bi bilo kada bi ju odvela na neko ludo putovanje i onda malo skrenula s puta, čisto radi zabave... E, pa film je o tome. Ali nakon što skrenu sa utabanog puta ispostavi se da su svi majčini strahovi bili opravdani."

Među glumačkom postavom još se nalaze Christopher Meloni, Ike Barinholtz, Oscar Jaenada, Wanda Sykes i Randall Park. Mother/Daughter film verovatno će vremenom dobiti i službeni naziv, ako ne pre onda svakako 12. maja 2017. godine, kada je određen datum premijere.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....