•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Kevin Sorbo je 'Miracle Man'

Prošlo je 16 godina otkako smo zadnji put videli Kevina Sorboa u ulozi legendarnog junaka Herkula u seriji Hercules: The Legendary Journeys. Sorbo je učestvovao u mnogim projektima od onda do sada, a sada ima priliku za još jedan veliki televizijski projekat.

Sorbo i producenti Herkula Sam Raimi i Rob Tapert udružuju snage za novu NBC-jevu dramu imena Miracle Man. Scenario za seriju radiće Robert Eisele, koji će takođe biti izvršni producent.

Miracle Man će biti usmeren na lika imena Jason Greene (Sorbo), vojnog rendžera čije služenje u Afganistanu završi nakon što skoro pogine. To iskustvo ga progoni, a povratak kući mu baš i nije neka uteha jer ga je žena ostavila, a njegov odrasli sin ga jedva prepoznaje. Ali on ima dar.

Dok Jason pokušava da vrati svoj život otkriva kako može da napravi čuda. U početku su to samo malena čudesa, ali su dovoljno velika da utiču na ljudske živote. I dok će pokušati da otkrije kako da koristi svoj dar za dobro i loše, skeptični će Jason pokušati da otkrije zašto se to uopšte događa.

Ne znamo kada bi ovaj projekat mogao da ugleda svetlo dana jer su Raimi i Tapert angažovani i na drugim projektima. Raimi trenutno radi na hvaljenoj horor komediji Ash vs Evil Dead sa Bruceom Campbellom u glavnoj ulozi, a dvojac takođe sprema novu verziju Xene: Princeze ratnice.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu