•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

SEDMI 'WORLD MUSIC SAMIT' U BEOGRADU

Pred nama je još jedan skup ljubitelja, poznavaoca i promotera muzike sveta, u organizaciji World Music asocijacije Srbije (WMAS). Tradicionalno okupljanje – druženje, razmene ideja, promovisanje ostvarenih projekata i uživanje u muzici – zakazano je za četvrtak, 22. decembar u Kulturnom centru Rex (Jevrejska 16), sa početkom u 19:30.

U okviru programa, koncert - čiju je organizaciju podržala Erste Banka - održaće sastav istaknutog kompozitora, kontrabasiste i harmonikaša Vladimira Nikića, kome će biti i dodeljena nagrada „Vojin Mališa Draškoci". Nagradu su ustanovili WMAS i porodica Draškoci sa idejom podržavanja muzičkog stvaralaštva nadahnutog tradicionalnom muzikom i oživljavanja sećanja na profesora, kompozitora i kontrabasistu Mališu Draškocija (1945-2000).

Nagrada će biti uručena pre početka koncerta, kada će biti predstavljen i novi album Vladimira Nikića, „Vlati”, u izdanju WMAS Records, i promovisan 30. broj world music magazina „Etnoumlje".

Ulaznice, po ceni od 200 dinara, mogu se nabaviti u Kulturnom centru Rex.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu