•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Star Trek Beyond (2016)

„Star Trek Beyond“, u režiji Justina Lina, zabavljaće vas od početka do kraja, te možemo reći da ponosno nosi ime Star Trek franšize. Istoriju Star Trek filmova odlikuje izuzetna nekonzistentnost u kvalitetu, što se može posvedočiti činjenicom da se „Wrath of Khan“ iz 1982. godine još uvek smatra najboljim filmom ovog serijala. Međutim, ovaj novi film ipak uspeva da se održi u galaksiji. Jedan od razloga za to je način na koji koristi, često čudno, humor u energičnim situacijama i događajima. Po tome, „Beyond“ je bliži originalnoj TV inkarnaciji Gene Roddenberryja nego što je to bila većina njegovih prethodnika. Ovo je pametan potez: smeh čini sve, čak i borbe, boljim.

Enterprise se nalazi u trećoj godini svoje petogodišnje misije u dubokom svemiru kada na nesreću nabasaju na Kralla (kojeg glumi odgovarajuće strašni Idris Elba), vanzemaljca nalik na reptila koji žudi za „mašinom smrti“ koju poseduju Captain Kirk i posada broda Enterprise. Dok se ta mala, nezgodna situacija rešava, veliki broj eksplozija potresa duboki svemir, što posadu broda Enterprise ostavlja zarobljenu na goloj i neprijateljskoj planeti, bez svog svemirskog broda.

Naše hrabre Star Trek junake ponovo vode Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto), Sulu (John Cho), Uhura (Zoe Saldana), Bones (Karl Urban), Scotty (Simon Pegg, koji je sa Dougom Jungom i napisao film) i Chekov (Anton Yelchin), koji je nedavno umro u 27. godini, i kome je film posvećen; pored toga, postoji i citat „U dragom sećanju“ (posvećen Leonardu Nimoyu).

Glumci tako dobro funkcionišu zajedno da pojačavaju centralnu temu serijala: ova posada je kao porodica. Novajlija – Jaylah (Sofia Boutella), seksi vanzemaljka sa licem nalik zebrinom i prepunim arsenalom borilačkih pokreta – biće dobrodošla kao dodatak u budućim filmovima. I zaista se nadamo da će biti budućih filmova u ovom serijalu. Voleli bismo da provedemo još vremena sa ovim ljudima.

Žanr:akcija, avantura, sf
Godina:2016
Reziser:Justin Lin
Scenario:Simon Pegg, Doug Jung
Uloge:Chris Pine, Zachary Quinto, Karl Urban
Uzrast:PG-13
Award:6 nominacija
Box office:158.8M USD
Studio:Paramount Pictures, Skydance Media, Alibaba Pictures Group
Zemlja:United States
Website:www.startrekmovie.com
Jezik:engleski
Trajanje:122 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...