•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Rami Malek preuzima ulogu Dustina Hoffmana u rimejku filma 'Papillon'

Zvezda serije Mr. Robot Rami Malek trenutno se nalazi u pregovorima oko uloge u rimejku filmskog klasika Leptir iz 1973. godine. U glumačkoj se ekipi već nalazi Charlie Hunnam, koji će preuzeti ulogu koju je u originalu imao Steve McQueen. Malek bi trebao da bude u ulozi koja je pripadala Dustinu Hoffmanu.

Film će biti savremeno prepričavanje originalnog filma, koji se temeljio na memoarima osuđenog kriminalca Henrija Charrièrea. On je bio sitni kriminalac iz pariškog podzemlja, koji je nepravedno osuđen zbog ubistva 1930ih godina u Francuskoj.

Charrière, poznat kao Leptir, organizirao je epski beg sa Đavoljeg ostrva, zloglasne kaznene ustanove u Francuskoj Gvajani, uz pomoć dovitljivog krivotvoritelja Louisa Dege. Njihov odnos počeo je kada je Dega od Leptira tražio zaštitu od nasilnih zatvorenika u zamenu za novac. Malek bi trebao da bude Dega, dok će se Hunnam naći u naslovnoj ulozi Leptira.

Film je sa snimanjem krenuo pod rediteljskom palicom Michaela Noera. Novi scenario temeljen na Charrièrevoj knjizi potpisuje Aaron Guzikowski. Za sada nije poznato kada bi film mogao da ugleda svetlo dana.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...