•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scorsese i DiCaprio zajedno love Oscara

Martin Scorsese konačno je završio sa realizacijom projekta koga je radio nekoliko decenija, a reč je o filmu 'Silence', koji će uskoro u bioskope.

Za kultnog režisera sa fiksacijom na uspon i pad Američkog sna - nema stajanja. Ponovo se ujedinio sa svojim najdražim glumcem, Leonardom Di Caprijom na projektu gde je režiser, a DiCaprio glavni glumac i producent.

Njih dvojica će realizovati film koji nastaje po knjizi Erika Larsona "The Devil in the White City", odnosno "Đavo u Belom gradu".

Ovo je priča o ubistvu, magiji i ludilu na jednom od događaja koji je promenio SAD. DiCaprio je kupio prava za realizaciju 2010. godine, a sada se čeka finalizacija scenarija i adaptacija na veliko platno.

"Trenutno radimo na scenariju. Morao sam da prestanem to da radim zbog filma Silence, ali u januaru nastavljam sa scenarijom. Jedva čekam da to uradim, jer je ovo jedna neverovatna priča", kazao je Scorsese za Sun Media.

Đavo u Belom gradu je radnjom smešten u 1893. godinu, i priča priču o dvojici muškaraca. Daniel H. Burnham, arhitekta Svetskog sajma 1893. godine, i dr. H.H. Holmes, serijski ubica koji je ubio više od 200 ljudi u svom "Dvorcu ubistava".

Imao je gasnu komoru, disekcijski stol i krematorijum za sakrivanje tela, a skelete je prodavao u naučne svrhe. Za sada nema reči samo o tome koga od njih dvojice će glumiti DiCaprio.

"Dosta smo se zbližili, i volimo da radimo zajedno", priznao je glumac istom izvoru.

Inače, ovaj dinamični duo je već radio na velikim filmskim hitovima poput Gangs of New York, The Aviator, The Departed, Shutter Island i The Wolf of Wall Street. Više detalja o novom projektu bi trebalo biti poznato polovinom naredne godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...